Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Районната здравна инспекция решава дали да се затварят детски

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgРайонната здравна инспекция решава дали да се затварят детски
Коментари Харесай

Зам.-кмет на София: Почистваме ежедневно градския транспорт

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Районната здравна ревизия взема решение дали да се затварят детски градини и учебни заведения, разяснява в студиото на " Плюс-минус "   Кристиян Кръстев, зам.- кмет на София.

``
реклама

" Кризисния щаб се образува дружно с националния. Имахме ограничения, които бяха готови. Почистваме всекидневно градския превоз. Всяко транспортно средство се дезинфекцира на гараж. 

Някои от транспортните средства имат копчета за отваряне и затваряне на вратите. Гражданите въобще не допират рейса. Препоръчително е всяко нещо, обвързвано с персонална хигиена. Всичко се прави с рекомендации на районната здравна ревизия. Няма какво повече да се направи, метростанциите се почистват, дано хората сами да имат спомагателна просвета на контакт с останалите. Когато почувстват дискомфорт, да не се появяват на публични места. "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се рег
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР